flat oak- livfull lucka i ek

 

Vår designserie FLAT, som vi tagit fram i samarbete med influencern Elin Skoglund, är en elegant slät lucka i ek. Luckor och fronter har ett slätt fanér i olika bredder. Luckorna är anpassade till IKEAs köks- och garderobstommar. Varje kök och garderob får med de här luckorna sitt unika utseende. Ytan har en mattlack i Natur som gör det enkelt för dig att hålla ren. 
Ett svenskt trähantverk tillsammans med IKEAs superfunktionella köksstommar till en prisvärd lösning.

samarbete med livsstilsinfluencern elin skoglund.

Elin har helrenoverat sin nya lägenhet med många egna idéer och en hel del DIY - självprojekt med stort fokus på naturliga material och med fin känsla för helheten. När vi fick kontakt med Elin visade det sig att hon hade bestämt sig för ett kök i ek och som gärna fick passar med IKEAs kökstommar. Det tyckte vi lät intressant och ett spännande sätt för oss att utöka vårt sortiment. Tillsammans har vi nu tagit fram luckan FLAT OAK som ger Elins kök det moderna, naturliga och lyxiga uttryck hon tänkt sig.

BucksandSpurs_Flatoak_elinskoglund_miljo

Elin skoglunds kök fick en platsbyggd känsla med öppna hyllor.

BucksandSpurs_Flatoak_elinskoglund_kitch
BucksAndSpurs_longgrip_kitchen.jpg
BucksAndSpurs_longgrip_island_full.jpg

Här Flat Oak med grepplisten "Long Grip". Grepplisten finns i solid ek och valnöt och passar till våra luckor i ”Flat”-serien. Grepplisten kommer monterad på luckorna vid leverans och får samma ytbehandling som du valt på luckan, matt lack eller hårdvaxolja. Finns i längder från 20 cm upp till 200 cm. Självklart kan du också välja grepplisten till dina PAX garderobsdörrar.