flat oak- livfull lucka i ek

 

Vår designserie FLAT, är en elegant slät lucka i specialsydda ekfanér som mönsterpassas i höjdled. Vår fanérmästare handplockar fanér från samma ekstock, kapar i olika bredder och lägger ihop till fina mönster - varje kök och garderob
får med de här luckorna sitt unika utseende. Luckorna är anpassade till IKEAs köks- och garderobstommar.
Luckorna behandlas med en mattlack eller med en hårdvaxolja, för en hållbar och vacker träyta. Ett svenskt trähantverk som tillsammans med IKEAs superfunktionella köksstommar blir en prisvärd lösning.

samarbete med livsstilsinfluencern elin skoglund.

Elin har helrenoverat sin nya lägenhet med många egna idéer och stort fokus på naturliga material och fin känsla för helheten. När vi fick kontakt med Elin visade det sig att hon hade bestämt sig för ett kök i ek och som gärna fick passar med IKEAs kökstommar. Det tyckte vi lät intressant och ett spännande sätt för oss att utöka vårt sortiment. Tillsammans tog vi fram luckan FLAT OAK som gav Elins kök det moderna, naturliga och lyxiga uttryck hon tänkt sig.

BucksandSpurs_Flatoak_elinskoglund_miljo
BucksandSpurs_Flatoak_elinskoglund_zink.

Träköket fick en platsbyggd känsla med öppna hyllor.

BucksandSpurs_Flatoak_elinskoglund_kitch
BucksAndSpurs_longgrip_kitchen.jpg
BucksAndSpurs_longgrip_island_full.jpg
BucksAndSpurs_longgrip_island.jpg

Här Flat Oak med grepplisten "Long Grip". Grepplisten finns i massiv ek och valnöt och passar till våra luckor i ”Flat”-serien. Grepplisten kommer monterad på luckorna vid leverans och får samma ytbehandling som du valt på luckan, matt lack eller hårdvaxolja. Finns i längder från 20 cm upp till 200 cm. Självklart kan du också välja grepplisten till dina PAX garderobsdörrar. 

BucksAndSpurs_longgrip_open.jpg