top of page

frågor - svar

Vad beställer jag från IKEA?

Hos IKEA köper du stommar, hyllplan, gångjärn, dämpare, lådinsatser samt ben.Tänk på är att om du har dolda lådor i ditt kök så behövs en innerfront till dessa lådor som också köps hos IKEA. 

 

Hjälper ni till med att rita upp kök?

De flesta börjar med ett besök hos IKEA för att få hjälp med att få köket uppritat eller så gör man det själv via deras planeringsverktyg, på webben. Men vi kan också hjälpa dig till med att rita upp ditt Ikea-kök. Kontakta oss så berättar vi mer.

 

Hur beställer jag mina Bucks and Spurs luckor?

Beställningsprocessen är enkel.

Steg 1: Gör en IKEA-ritning och beställ dina köksstommar Metod från IKEA -
såvida du inte 
redan har ett IKEA-kök med Metodstommar.

 

Steg2: Efter att du beställt dina stommar mm på IKEA, så klickar du i shopen hem de antal skåpluckor, lådfronter, täcksidor i olika format samt socklar du behöver till dina IKEA stommar.

Slutför betalningen och bifoga gärna din IKEA ritning. Maila till info@bucksandspurs.se

 

Steg 3: Vi hanterar din beställning och återkommer med leveransbekräftelse inom 48 timmar. Vi startar produktionen av din beställning när din betalning har registrerats. Leveranstiden varierar- du får information om ledtid vid beställningen.

Passar era fronter i alla IKEA köksskåp?
Våra fronter passar IKEAs Metod stommar.

 

Hur är det med lådor och gångjärn mm?
Våra fronter, både gångjärnsdörrar och lådor passar till IKEAs gångjärn och låda. Du köper dessa på IKEA när du beställer dina skåp. Bucks and Spurs levererar bara fronterna.

 

Tillverkar ni fronter för garderob?
Du kan beställa fronter (dörrar) till Ikeas Pax-garderober hos oss. Vi gör bara gångjärnsdörrar, men i alla standardmått.

Vad är Bucks and Spurs kvalitet? 

Alla våra produkter tillverkas i Sverige (Falköping) med fokus på kvalitet och genomförande. Alla våra fronter är tillverkade av ekfnaérad spånskiva.

Vi handsågar varje faner och sätter samman dem för hand till varje lucka. Alla kanter faneras med slät ek. Luckorna lackas med en matt lack i den kulör du valt.


Monterar Bucks and Spurs Ikeakök?
Tyvärr monterar vi inte Ikeakök. Monteringen av luckor och lådfronter är ett mycket enkelt och lättanpassat klicksystem anpassat till Ikeas Metodstommar.

 

Kan jag beställa en front-, täckpanel eller sockel med egna mått?
Vi kan leverera luckor i särskilda mått till en extra kostnad, kontakta oss.
Luckor och fronter är anpassade till Ikea Metodstommar.

Samarbetar ni officiellt med IKEA?
Bucks and Spurs samarbetar inte med IKEA på något officiellt sätt. Vi tycker helt enkelt att deras produkter som erbjuder stor flexibilitet för kök mm är väldigt bra och vill ge dig möjligheten att skapa ett fantastiskt fint träkök med våra tillsammans med deras produkter. Vi hänvisar till följande ansvarsfriskrivning från IKEA: ”Inter IKEA Systems B.V. är ägaren till IKEA-företagsnamnet och 

IKEA®-varumärket, registrerat i Sverige och i andra länder. "Bucks and Spurs" är inte kopplat till Inter IKEA Systems B.V. och Inter IKEA Systems B.V.s varumärken och handelsnamn används bara för att beskriva de tillhandahållna tjänsterna. Deras användning på intet sätt indikerar något samband mellan "Bucks and Spurs" och Inter IKEA Systems B.V. ”

bottom of page