top of page
Bucksandspurs_omoss.jpg

Vi startade Bucks and Spurs 2013 med ambitionen och drivkraften att skapa ett nytt varumärke som erbjuder produkter med känsla för vackert hantverk i material som inspirerar och överraskar i både idé och form och som har en story att berätta. Under åren har varumärket förändrats och idag är vårt huvudfokus kök.

 

Efter att vi drivit reklambyrå i många år fanns idén om att skapa något nytt och utmaningen för oss blev att ta klivet in i en helt ny bransch. Vi startade detta på Karlavägen 58 med butik och showroom.

 

Kort därpå lanserade vi Railway Kitchen 2013, ett nytt kökskoncept i samarbete med arkitekt Michael Pietsch. Stor kraft och mycket tid lades på att hitta riktigt duktiga hantverkare och snickare för att kunna leverera köken och våra andra produkter. Kvalitet och hög standard på allt har varit viktigt för oss från start. Railway Kitchen fick ett fantastiskt mottagande av både press och kunder. På kort tid publicerades och omnämdes vårt kök i många inredningsmagasin. Stolta och otroligt glada blev vi när Railway Kitchen fick pris som
Årets kök 2015 på Elle Decoration Swedish Design Awards och senare även en fin nominering till Guldstolen på Arkitekturgalan.

 

Sedan 2019 så gör vi också våra träluckor till Ikeas stommar vilket är väldigt roligt eftersom detta efterfrågades av många av våra besökare i butiken på Karlavägen. Nu kan man med Ikeas stommar och
våra hantverksmässigt gjorda luckor skapa fantastiskt fina träkök.

Du är alltid välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig gärna med dina projekt.

Hoppas vi hörs snart

Helena och Marina

bottom of page