top of page
BucksAndSpurs_kitchen_flatOak_ellen.jpg

vårt bästa erbjudande till dig

15% rabatt på våra luckor
flat oak & flat walnut

50% rabatt på grepplisten

Long grip i ek & valnöt

varsågod! ett fint erbjudande till dig.

När du beställer köksluckorna ”Flat Oak” eller ”Flat Walnut” till ditt kök får du nu 15% rabatt. Gör du din luckbeställning i vår webshop ange

rabattkod: Ellen15
 

Eller kontakta oss så hjälper vi dig med din beställning.

Erbjudandet gäller: 26/5 - 30/6 2021 vid beställning av luckor för minst 30.000 kr. Leverans efter sommaren.

 

Väljer du grepplisten "Long Grip" till dina luckor så får du 50% rabatt
på dem under kampanjperioden.

BucksAndSpurs_longgrip_closed.jpg
BucksAndSpurs_longgrip_island.jpg

Grepplisten finns i solid ek och valnöt och passar till våra luckor i ”Flat”-serien. Grepplisten kommer monterad på luckorna vid leverans och får samma ytbehandling som du valt på luckan, matt lack eller hårdvaxolja. Finns i längder från 20 cm upp till 200 cm. Självklart kan du också välja grepplisten till dina PAX garderobsdörrar.

BucksAndSpurs_kitchen_FlatOak_ellen_isla

Skådespelaren, komikern och artisten Ellen Bergström kontaktade oss då hon och familjen köpt ny lägenhet och var i köksplaneringstagen. Det hon ville ha var ett kök med träluckor, för att skapa en mjuk och varm känsla i den öppna planösningen med vardagsrum och kök i ett. Viktigt var också att köket skulle fungera
för hela småbarnsfamiljen som lagar mycket mat och gärna bakar.

 

Ikeas Metod-stommar blev grunden till det L-formade köket med köksö. Ellen valde luckan Flat Oak, en slät ekfanérlucka med livligt mönster. Vår nya grepplist ”Long Grip” blev ett självklart val till ekluckan. Den något välvda och organiska formen på listen ger köket ett enhetligt uttryck. Och visst blev det fint!

 

Planerar du för ett nytt kök? Ett kök i ek eller valnöt?
Våra luckor Flat Oak eller Flat Walnut passar till dina Ikea Metod-stommar. Med handplockade träfanér från samma stock läggs de ihop till unika mönster. På så sätt blir det inga mönsterupprepningar och du får ett fantastiskt fint och unikt uttryck i ditt kök. Ett fint svenskt trähantverk.

bottom of page