nyhet!
flat walnut - lucka i slät valnötsfanér

flat walnut - nyhet i vår designserie flat

En modern, elegant och livfull lucka i valnöt. Vi väljer ut valnötsfanér som sys i olika bredder och blir till unika mönster på luckor, fronter, täcksidor, dörrar mm. Alla våra kök får sin personliga prägel i mönster, ton och uttryck. Ett naturligt träkök på alla sätt.

flat oak - lucka i slät ekfanér

flat oak - livfull lucka i ek till ikea stommar.

Vår designserie FLAT, som vi tagit fram i samarbete med influencern Elin Skoglund, är en elegant slät lucka i ek. Luckor och fronter har ett slätt fanér i olika bredder. Luckorna är anpassade till IKEAs köks- och garderobstommar. Varje kök och garderob får med de här luckorna sitt unika utseende. Ytan har en mattlack i Natur som gör det enkelt för dig att hålla ren. 
Ett svenskt trähantverk tillsammans med IKEAs superfunktionella köksstommar till en prisvärd lösning.

samarbete med livsstilsinfluencern elin skoglund.

Elin har helrenoverat sin nya lägenhet med många egna idéer och en hel del DIY - självprojekt med stort fokus på naturliga material och med fin känsla för helheten. När vi fick kontakt med Elin visade det sig att hon hade bestämt sig för ett kök i ek och som gärna fick passar med IKEAs kökstommar. Det tyckte vi lät intressant och ett spännande sätt för oss att utöka vårt sortiment. Tillsammans har vi nu tagit fram luckan FLAT OAK som ger Elins kök det moderna, naturliga och lyxiga uttryck hon tänkt sig.

 

Vill du se mer av Elins fantastiska kök och renoveringen av lägenheten så kolla in hennes youtubekanal. Klicka in på: https://www.youtube.com/watch?v=59M_37qjZOA

Se också mer bilder på hennes blogg:

https://www.elinskoglund.com  

BucksandSpurs_Flatoak_elinskoglund_kitch
BucksandSpurs_Flatoak_elinskoglund_zink.

raw oak - vår premium lucka i råsågad ek

I vårt kök RAW har alla luckor och fronter handsågade ekfanér. En råsågad yta som ger varje kök sitt unika utseende. Ett genuint hantverk som blir till hållbara kök med mycket känsla och värme. RAW OAK finns i två olika versioner, med stående eller liggande träriktning och i två olika färger, neutral med vitpigment eller mörkare brunpigment.

beställ dina

raw oak luckor

här i vår shop!

luckorna finns i två olika färger -
vitpigment och mörkbrun pigment i hårdvaxolja.

Beställ ett materialprov här

luckorna finns i två versioner -

med liggande träriktning (lay) och

stående träriktning (stand).

Se filmen om hur det går till när vi gör vår Premium lucka RAW OAK

Följ med in i snickeriet och se när vår snickare Jonas tillverkar en alldeles unik råsågad lucka. Ett arbete med många moment och som kräver stor kunskap och noggrannhet inom trähantverk. Att vi kan erbjuda denna råsågade eklucka till IKEAs stommar är något alldeles unikt i sig. 

  • Facebook
  • Houzz Social Ikon
  • Pinterest
  • Instagram

KUNDtjänst

Copyrights

©2018 by Bucks and Spurs. Proudly created with Wix.com